Behandlingar

Välkommen i Douces Angevines värld

Med våra renande och avkopplande behandlingar med veganska växt- och spannmålsprodukter så återvinner huden sin mjukhet och lyster och strålar som aldrig förr. Du hittar ett djupt välbefinnande. Hudens lugna och fräscha skönhet är äntligen din själs rena spegel.

Du kan hitta en kort beskrivning av alla behandlingar, men de har alla sina egna ritualer som vi inte vill avslöja för mycket om. På så vis får du en trevlig upplevelse!

Vitt Te/ Blåa Blommor: Ansiktsbehandling 60 min 630kr

Ansiktsbehandlingen som passar alla åldrar och hudtyper då den lätt kan anpassas efter just dina behov. Det ingår rengöring, peeling, porrengöring ansiktsmassage och mask samt passande hudvård eller ditt/dina behov. Huden rengörs på djupet och respekterar hudens naturliga balans och ger ny fin lyster.

Rosen, Kronblad mot Kronblad : Ansiktsbehandling  60 min 750kr

Rosen följer dig under hela denna behandlingen. Passar dig med mogen hy som vill ha tillbaka lystern. Innan ansiktsrengöring och peeling så inleds behandlingen med skön reflexologi under fötterna för att få kroppen att lugna ner sig och komma ner i varv.

För ansiktsmassagen används olika verktyg för att minska fina linjer och spänsten i huden. Avslutas med en exklusiv rosen mask och passande hudvård.

Örter och Blommor: Ansiktsbehandling 90 min 820kr

Skiljer sig lite från Vitt Te / Blåa Blommor är på 90 min och det ingår lite extra avkoppling.Det ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage med örtpåsar, porrengöring och mask samt hudvård efter ditt/dina behov

Ansiktet rengörs på djupet och får tillbaka sin lyster samtidigt som kroppen slappnar av.

Dana: Kombinerad ansikts- och kroppsbehandling 90 min 890kr

Glöm aldrig att du är en drottning!

Dana passar dig som söker en lite mer specifik behandling. Observera att det finns ingen porrengöring i denna behandlingen men ansiktet rengörs på djupet.

Ansiktet återvinner sin fasthet, utstrålning, elasticitet och ser frisk ut med ny glans. Behandlingen innehåller olika etapper där man jobbar med bindväven med olika grepp. Alltså ingen manuell massage.

Jasminträdgården: Kroppsbehandling 60 min 690kr

Välkommen i Jasminträdgården. Huden stimuleras först genom försiktigt borstning och sedan uppmjukad med olja och Jasmin exfoliating scrub med fina korn och en underbar doft. Din hud avgiftas, andas och blir silkeslen.

Cocooning: Kroppsbehandling 60 min 780kr

Passar dig som verkligen behöver komma ner i varv och koppla av..

En kroppsbehandling med mild massage där massagen av varje kroppsdel avslutas med applicering av en varm linda i bambu. 

Tanken bakom ritualen är att göra sig av med det som inte behövs längre..

Thetis bad : Fotbehandling 60 min 519kr

Denna specifika behandling av fötterna inkluderar alla nödvändiga steg för att rengöra, mjukgöra, ge näring åt huden på fötterna, ge avkoppling för benen och lugna sinnet. Det är när dina fötter doppas ner i det doftande fotbadet som den verkliga, renande och avkopplande ritualen börjar…