Natur Behandlingar

Välkommen i Douce Angevines värld

Med våra renande och avkopplande behandlingar med veganska växt- och spannmålsprodukter så återvinner huden sin mjukhet och lyster och strålar som aldrig förr. Du hittar ett djupt välbefinnande. Hudens lugna och fräscha skönhet är äntligen din själs rena spegel.

Du kan hitta en kort beskrivning av alla behandlingar, men de har alla sina egna ritualer som vi inte vill avslöja för mycket om. På så vis får du en trevlig upplevelse!

 

Thé Blancs/Fleurs bleues : Ansiktsbehandling 60 min 550kr

Fördjupa dig i sötma och generositet i Jardin de beauté. Behandlingen börjar med en avslappnande massage för dekolletage och axlar. Med härliga varma lindor indränkta med vårt Beauty tea eller Purifying infusion är denna behandling ett verkligt ögonblick av rening och syresättning för alla hudtyper. Huden rengörs på djupet och respekterar hudens naturliga balans och ger ny fin lyster.

La Rose, pétale contre pétale : Ansiktsbehandling  60 min 700kr

Inspirerad av zonterapi tekniker och Dien Chan belyser denna behandling din hud, sublimerar ansiktet medan du harmoniserar kroppen och hjärtat. Rosen följer dig under hela denna behandlingen med sin delikata och omfamnande doft. Dess regenererande egenskaper i kombination med zonterapi erbjuder ett lugn på djupet , slätar ut dina linjer och livar upp din skönhet.

Herbes et Fleurs du Jardin: Ansiktsbehandling 90 min 700kr

Denna behandling är baserad på förfäders praxis med en ”handfull” av örter och och blommor från trädgården. Den inleds med en avslappnande massage av rygg, nacke och axlar med citrusdofter. I ansiktet använder jag mig av mina handfulla örter, Coup d’Éclat eller Grande Douceur (beroende på din hudtyp) Ansiktet rengörs på djupet  och får tillbaka sin lyster samtidigt som kroppen slappnar av.

Dana: Kombinerad ansikts och kroppsbehandling 90 min 850kr

Glöm aldrig att du är en drottning!

Behandlingens syfte är att stimulera både de organiska funktionerna i huden samtidigt som den ger en lugnande känsla i kroppen. Ansiktet återvinner sin fasthet, utstrålning och elasticitet och ser friskt ut med ny glans. Behandlingen innehåller olika etapper  för en anti-stress och avkopplingseffekt och varvas med handfulla örter.

Au Jardin de Jasmine: Kroppsbehandling 60 min 650kr

Välkommen in i Jasmine trädgården.  Din hud stimuleras först genom försiktig borstning och sedan uppmjukad med oljan L’amour aux trois oranges. Jasmine exfoliating scrub med sina renande egenskaper omsluter dig med sina fina korn och gudomliga doft. Din hud avgiftas, andas och blir silkeslen.

Cocon de Soi: Kroppsbehandling 60 min 750kr

Denna milda massage inbjuder till en verklig resa mot dig själv. Massagen av varje kroppsdel avslutas med applicering av en varm linda i bambu. Tanken bakom legenden till denna behandlingen är att göra sig av med det som inte behövs längre…

Le Bain de Thétis: Fotbehandling 60 min 450kr

Denna specifika behandling av fötterna inkluderar alla nödvändiga steg för att rengöra, mjukgöra, ge näring åt huden på fötterna, ge avkoppling för benen och lugna sinnet. Det är när dina fötter doppas ner i det doftande fotbadet som den verkliga, renande och avkopplande ritualen börjar…