ERBJUDANDE / NYHETER

Äntligen en nyhet från Douces Angevines som är en riktig skatt för känslig hud!

Med sina mjukgörande egenskaper är Anja en djup källa av välbefinnande för ansiktet. Genom att tillföra näring och vitaminer återfår huden sin dynamik, elasticitet och smidighet.

Applicera några droppar med lätt massage, morgon och kväll på ansikte och hals. Tränger snabbt in i huden utan att lämna en fet hinna och ger en sammetslen mjukhet. Denna exklusiva sammansättning utan eteriska oljor är lämplig för alla hudtyper. Lugnar och mjukar upp den allra känsligaste hud.

Sammansättningens hemligheter:

En ren, levande, och värdefull vegetabilisk harmoni. 100 % växter och blommor, bl.a jojoba, hallon, sötgräs, kamelia, ros och grönt te. En subtil sammansättning med exceptionellt näringsinnehåll som passar perfekt för alla hudtyper, även den känsligaste.

En synergi av vegetabiliska oljor som är rika på essentiella fettsyror och vitaminer stöder cellförnyelsen och främjar en strålande hy. Ger näring, mjukgör och skyddar huden mot yttre angrepp och fria radikaler som orsakar tidigt åldrande av epidermis (överhuden) Verkan förstärks av CO2-extrakt från hallonfrön som hjälper till att bevara återfuktningen och bibehålla elasticiteten i känslig hud.

Macerat (urlakning) av trädgårdens växter (ros, sötgräs, verbena) bidrar med stärkande, antiinflammatoriska, lugnande och mjukgörande egenskaper. Exklusiva macerat av pulver (ingefära), frankincence, sandelträ) kompletterar den lugnande effekten och ger antiseptiska och antioxidativa egenskaper. Användningen av CO2*- extrakt från rosmarin med antimikrobiell, antiinflammatorisk och antioxidativ verkan gör att tillsatser eller syntetiska konserveringsmedel inte behövs.

En gyllene och sammetslen doft som ett mjukt gräs

CO2-extraktionsmetoden är en kall extraktion som bevarar växtens aktiva ingredienser.