EXUVIANCE HUDVÅRD

Exuviance produkter för olika hudtyper

Huden delas ofta in i olika hudtyper. Vanliga begrepp är normal, torr, mogen, känslig, fet och blandad hud. Vilken hudtyp du har beror på arvsanlag, ålder och miljöfaktorer. Din hudtyp kan också växla beroende på årstid.

Exuviance produkter mot acne

Exuviance produkter för acnebenägen hud är speciellt framtagna för att rengöra huden på djupet men utan att torka ut. Med hjälp av de dokumenterat effektiva ingredienserna AHA, PHA, Salicylsyra och A-vitamin minskas uppkomsten av nya orenheter och huden blir klarare.

Exuviance produkter mot rosacea

Exuviance milda produkter som bygger på PHA lämpar sig väl för rosacea. Dessa kan kombineras med produkter från Exuviance acne serie för att dämpa överskottsfett och minimera utbrott, när så behövs.

Exuviance produkter mot rynkor

Man är aldrig för ung för att börja vårda sin hud. Det är självklart lättare att med sin hudvård behålla den ungdomliga lystern och spänsten än att få tillbaka den som gått förlorad, men å andra sidan är det aldrig för sent att börja. Exuviance produkter innehåller ingredienser som har visats vara mycket effektiva mot ålderstecken så som rynkor, slapphet, torrhet och pigmenteringar.

Exuviance produkter mot rynkor under ögonen

Huden kring ögonen är ytterst känslig och det är oftast där de första rynkorna visar sig. Det gäller därför att välja sin ögonkräm med omsorg. Det räcker inte med enbart fukt för att få bukt med rynkor under ögonen, för ett varaktigt resultat krävs även en cellaktivitet på djupet.

Exuviance produkter mot pigmentfläckar

Exuviance erbjuder effektiva hudvårdande produkter mot pigmentfläckar/hyperpigmentering. En kombination av exfolierande, cellförnyande och hudblekande ingredienser kan minimera mörka fläckar orsakade av solning, graviditet och hormonbehandling.

Exuviance produkter mot torr hud

Exuviance produkter mot torr hud bygger på den senaste generationens fruktsyror, PHA, som utvecklats av upphovsmännen bakom Exuviance.

Exuviance produkter mot atopiskt eksem

Med rätt hudvårdsprodukter kan mycket göras för en hud med atopiskt eksem. Det är vanligtvis svårt att hitta produkter att använda på daglig basis som inte irriterar en atopisk hud, särskilt om man dessutom vill att produkterna även ska ha anti-åldrande egenskaper. Felaktiga hudvårdsprodukter och makeup kan förvärra tillståndet.

Exuviance produkter mot keratosis pilaris

Behandling av Keratosis Pilaris syftar till en uppmjukning av huden och en påverkan på den s.k. förhorningen i huden som är orsaken till knottrorna. Detta görs genom att återfukta och mjukgöra huden samt avlägsna de döda hudcellerna genom varsam exfoliering.

Exuviance bygger på AHA och PHA, en sorts sockersyra som stimulerar den naturliga produktionen av nya celler, exfolierar och återfuktar.

Viktigt: använd produkterna dagligen och kombinera med regelbundna ansiktsbehandlingar så kan alla, oavsett hudproblem, uppleva ett jättebra resultat. .