AKNE

För Dig som har en Fet & Akne benägen Hud

En fet hudtyp har en riklig talgproduktion och kännetecknas av att den lätt bli glansig under dagen. En riklig talgproduktion kan även ge upphov till att bakterier bildas i den gemensamma utförsgången för hår och talgkörtlar vilket medför akneutslag. Det finns inga vetenskapliga bevis varför akne uppkommer. Man vet att ärftliga faktorer ofta spelar in och att viss typ av mat, hormonförändringar och stress också kan vara en bidragande orsak.

Men det finns hjälp!

Exuviance har produkter som verkligen kan hjälper dig med akne-problem. Tänk på att det kan uppstå en negativ effekt under den första tiden. Det beror på att Exuviance produkter också rengör i djupet.

Det är viktig att använda exuviance produkter dagligen mot akne och att går regelbunden till din hudterapeut för att göra en grundlig portömning.

Kom igång paket till dig i Ängelholm:

Köp alla sex akne-produkter så
bjuder jag dig på 2 Aha-Penslingar som har ett värde på 1180 kr

Det finns fler olika grader och olika former av akne:

Akne comedonica- mest bara pormaskar, nästan ingen inflammation
Akne papulopostulosa- inflammerade papler och pustler. ”Finnar”.
Acne vulgaris- ”vanlig” akne. Större, mer inflammerade finnar. Pormaskar, ofta fet hy.
Acne nodulocystica- allvarligare form. Knölar i huden.
Acne conglobata- den allvarligaste formen. Alla ovanstående symtom, stora, inflammerade aknecystor, oljig hy, ofta ”hård” nära cystorna, lämnar i stort sett alltid ärrbildning. Stora områden är drabbade, och de allvarligaste dokumenterade fallen var helt täckta över hela kroppen.

Salong Ruddy Girault AB